Zimski i ljetni kamp

Omogućimo li talentiranoj djeci priliku za eksperimentiranje potičući ih da razmišljaju o tome što rade, oni zaista mogu postati mladi znanstvenici, inženjeri i inovatori koji uče kroz igru. Zato EDUKA u suradnji sa Općinom Klinča Sela, Ministarstvom znanosti i obrazovanja i partnerima organizira besplatne kampove za rad s nadarenom djecom od 5. do 8. razreda iz Zadarske i Zagrebačke županije u prirodoslovnom području, u Klinča Selima od 12. do 15. travnja i u Zadru od 21. do 24. lipnja 2023. godine.

Djeci će biti omogućeno sudjelovanje u raznim radionicama kampa kroz integrirani pristup s naglaskom na primjenu stečenog znanja u praksi, tzv. “Hands on” i “Actvie learnign” potičući ih na istraživanje i shvaćanje važnosti prirodnih i tehničkih znanosti.

Radionice kampa

Magnetizam

S glavom ispod vode

Neobična parabola

Toplina – određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta

Vitruvijev čovjek

Osnove STEM-a u virtualnoj stvarnosti

Šaptači molekulama

CSI Klinča Sela

Neutralan kao Švicarska

Zasladi si život

Tlak i strujanje zraka u fizici i geografiji

Prijavi se u kamp

Uz ispunjenje prijavnog obrasca potrebno je na mail eduka@eduka.hr dostaviti ispunjene dokumente dostupne u sekciji “Dokumenti” pored prijavnog formulara.

Trajanje prijava

Prijave u kamp primaju se od 15. do 30. ožujka 2023. godine

Dokumenti

Za sudjelovanje u kampu “ZNANSTVENA AVANTURA” potrebno je poslati popunjeni online obrazac od strane ravnatelja/profesora škole, te je nužna suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika za svakog učenika koji sudjeluje u kampu. Sve informacije dostupne su u dokumentima u nastavku.

Dokumenti za preuzimanje:

Naziv projekta: Znanstvena avantura (5302412 Ugovor – Eduka (8998209))
Nositelj projekta: EDUKA-Centar lokalnog razvoja
Projekt financiraju: Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Općina Klinča Sela
Iznos projekta: 19.720,13 € (148.581,33 kn)
Trajanje projekta: 13.10.2022. – 31.08.2023.
Partneri: Prirodoslovna grafička škola Zadar, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Institut Ruđer Bošković, Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu

Za sve informacije o projektu možete nas kontaktirati na projekti@eduka.hr.

Partneri